Άρης: Οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ

Άρης: Οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις αναφορικά με τις διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η επίσημη ενημέρωση: «Οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν το ρεπορτάζ του ΑΡΗ την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα πρέπει να αποστείλουν τις σχετικές αιτήσεις (με τα επίσημα λογότυπα των ΜΜΕ που εργάζονται) για την έκδοση διαπιστεύσεων ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (14:00).

Η διαδικασία θα γίνει μέσω των ΜΜΕ που εργάζονται λόγω του ότι οι θέσεις όλων θα είναι συγκεκριμένες και προκαθορισμένες.

Κάθε αναγνωρισμένο (βάση νομοθεσίας) ΜΜΕ (εφημερίδα, ραδιόφωνο, TV, site) μπορεί να διαπιστεύσει ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη των Ενώσεων Συντακτών και του ΠΣΑΤ δεν είναι απαραίτητο να εκδώσουν διαπίστευση, προκειμένου, όμως, να διασφαλίσουν τη θέση τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει να αποστείλουν ανάλογο αίτημα με τα επίσημα λογότυπα των ΜΜΕ που εργάζονται.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στο e-mail press@arisfc.gr ή στο fax 2310-309035.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ λίστα εισόδου και επομένως δεν θα υπάρχει άλλος τρόπος εισόδου στον χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Διευκρινήσεις στα τηλέφωνα 2310-325001 και 6937-099972.

** ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016».