Τύρναβος: 80 ευρώ τα διαρκείας

Τύρναβος: 80 ευρώ τα διαρκείας

Η διοίκηση του Τυρνάβου κατανοεί τις δυσκολίες που βιώνει ο ελληνικός λαός για αυτό φρόντισε η τιμή του διαρκείας να είναι ιδιαιτέρως προσιτή για όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, όπως αναφέρει ο πρόεδρος των Θεσσαλών, Βασίλης Μπρέζας, προσφορές θα υπάρξουν σε γυναίκες, ανέργους, φοιτητές και παιδιά άνω των 15ετών.

Πιο αναλυτικά: «Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική και έπειτα από ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι όσον αφορά την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα του Τυρνάβου, όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί και πάλι το Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου την ομάδα του απέναντι στον Πιερικό.

Στο αποψινό Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο παρευρέθηκαν και νέα μέλη που πιστεύουν στο νέο εγχείρημα του προέδου και της διοίκησης, εκτός της παρουσίασης των εισιτηριών διαρκείας συζητήθηκε και η οικονομική και κοινωνική πολιτική που θα ακολουθήσει φέτος ο Α.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005.

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνουν την σήμερον ημέρα όλοι οι Έλληνες λόγω της οικονομικής κρίσης που διέπει την χώρα και έχοντας ως στόχο την ομάδα της πόλης μας να έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθούν όλοι η διοίκηση ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 80 ευρώ ενώ του κάθε αγώνα θα κυμαίνονται στα 10 ευρώ. Στα πλαίσια του κοινωνικής πολιτικής της ομάδας τα εισιτήρια για τις γυναίκες, ανέργους, φοιτητές και παιδιά άνω των 15ετών θα κοστίζουν 5 ευρώ.

Επιπλέον όλα τα παιδιά μέχρι 15 χρονών θα μπορούν να εισέρχονται εντελών δωρεάν στο γήπεδο του Τυρνάβου. Τέλος στο Δ.Σ. συζητήθηκαν θέματα διαδικαστικού χαρακτήρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».