«Θα συμβάλουμε στην έρευνα ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια»

«Θα συμβάλουμε στην έρευνα ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια»

Στις τάξεις του ΑΟ Χανιά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έλαβαν πρόσκληση από την ΕΕΑ προκειμένου να απολογηθεί ο σύλλογος για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Εργοτέλη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το Σύστημα Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης οι «μπλε» θα κάτσουν στο σκαμνί... καθώς το εν λόγω ματς κρίνεται ύποπτο χειραγώγησης. Οι διοικούντες των «μπλε» επεσήμαναν πως θα κάνουν τα πάντα ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα από τα Mέσα Eνημέρωσης την πρόσκληση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις 22 Οκτωβρίου, μαζί με άλλες ΠΑΕ, ώστε να δώσουμε εξηγήσεις για τον αγώνα του φετινού πρωταθλήματος Εργοτέλης-ΑΟ ΧΑΝΙΑ, σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης (BEDS), δηλαδή για χειραγώγηση αγώνων στα πλαίσια του Στοιχήματος.

Ο Α.Ο. Χανιά ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να συμβάλλει στην έρευνα ώστε να αποδειχτεί η αλήθεια, ότι δηλαδή η ομάδα των Χανίων αγωνίζεται πάντα για να κερδίζει, έντιμα και με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού».