Πανσερραϊκός: «Να κοκκινίσουμε την Αθήνα αδέλφια»

Πανσερραϊκός: «Να κοκκινίσουμε την Αθήνα αδέλφια»

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός απηύθυνε το κάλεσμα στους φίλους των «λιονταριών» για το ματς της προσεχούς Δευτέρας (19/10) απέναντι στην Καλλιθέα στον Άγιο Δημήτριο.

Οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά το διπλό (2-1) στο Βόλο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα του Ολυμπιακού, προκειμένου να αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Η διοίκηση ζήτησε την στήριξη των οπαδών της... με σκοπό να γίνει ευκολότερο το έργο.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Μετά την πρώτη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Καλλιθέα. Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος σε μία δύσκολη έδρα προκειμένου να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο για ακόμη μία φορά η συνδρομή όλων εσάς είναι απαραίτητη χρειαζόμαστε την στήριξή και το πάθος σας και σε αυτό το παιχνίδι.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους οπαδούς και φίλους που μπορούν να ταξιδέψουν να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Αγίου Δημητρίου Πειραιά. Ειδικό κάλεσμα απευθύνεται στους ετεροδημότες Σερραίους κατοίκους Πειραιά, Αθήνας και των γύρω περιοχών να ενισχύσουν αυτή μας την προσπάθεια. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Δημητρίου Πειραιά. Ελάτε να «κοκκινίσουμε» και την Αθήνα αδέλφια!!!!».