Κοινωνική δράση από τον Ηλυσιακό

Κοινωνική δράση από τον Ηλυσιακό

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ηλυσιακού.

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό (1/11)θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης προκειμένου να μοιράστούν σε ευπαθείς ομάδες που το έχουν ανάγκη.

H ανακοίνωση: «Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ηλυσιακού μας ευαισθητοποιημένοι από τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν, αναλαμβάνουν δράσεις, παράλληλα των αθλητικών καθηκόντων, για τη συγκέντρωση προϊόντων που θα ανακουφίσουν τους συμπολίτες μας.

Σας προσκαλούμε να συνεισφέρετε στη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων αγαθών κυρίως μακράς διάρκειας (μακαρόνια, λάδι, αλεύρι, όσπρια κλπ.) τα οποία θα δοθούν σε ανθρώπους που βιώνουν σκληρά και καθημερίνα τις επιπτώσεις της κρίσης στη χώρα μας.

Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στο γήπεδο πρίν την έναρξη του αγώνα Ηλυσιακός-Εθνικός ή στα γραφεία του Συλλόγου μας καθημερινά 18:00-20:00 (εώς τις 30/10).

Η παράδοση των τροφίμων θα γίνει αμέσως μετά τον αγώνα, από τη Δήμαρχο κα. Καφατσάκη και τη δημοτική σύμβουλο κα.Μπέλλου στοΚοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ζωγράφου

Ακόμα και η πιο μικρή ποσότητα είναι πολύτιμη, είναι μια προσφορά συμβολική, είναι μια προσφορά ανθρωπιάς. Για ΟΛΟΥΣ μας..!!!

* Πληροφορίες: Περιμένης Πέτρος, 6932904876».