ΑΕΛ: Η πιο ωραία τούρτα (photo)

ΑΕΛ: Η πιο ωραία τούρτα (photo)

Ένας από τους πιο ένθερμους φίλους της ΑΕΛ, ο Γιάννης Αδαμάκος θέλησε να γιορτάσει την πρώτη νίκη της ομάδας του στο θεσμό του Κυπέλλου, στέλνοντας στα γραφεία της ΠΑΕ μία τούρτα.

Μετά το χθεσινό διπλό (4-1) στην Ελευσίνα, ο οπαδός των «βυσσινί» έστειλε μία ξεχωριστή τούρτα στα γραφεία της θεσσαλικής ΠΑΕ που έγραφε πάνω «Ανίκητο Άλογο».

Πιο αναλυτικά, το δελτίο Τύπου αναφέρει: «Αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΛ στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Πανελευσινιακό για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο αγαπητός σε όλους μας και γνωστός για τα ΑΕΛικά του αισθήματα Γιάννης Αδαμάκος απέστειλε αυτή την όμορφη και ξεχωριστή τούρτα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ τον ευχαριστούν για την ευχάριστη έκπληξη και με τη σειρά τους του εύχονται μόνο τα καλύτερα και πάντα με υγεία.

Εύχονται δε να γίνονται και στο μέλλον δέκτες τέτοιων όμορφων συμβολικών χειρονομιών από αγνούς φιλάθλους και υπόσχονται να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους κάνοντας υπερήφανους τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας».