Αγροτικός Αστέρας: Ανακοίνωσε νέο χορηγό

Αγροτικός Αστέρας: Ανακοίνωσε νέο χορηγό

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία «Klig Oil», η οποία εντάσσεται στους Μεγάλους Χορηγούς της ομάδας του Ευόσμου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Εδώ και 30 χρόνια ο Αθανάσιος Κλιγκόπουλος και οι γιοι του, Γιάννης και Γιώργος, προσφέρουν υπηρεσίες με ποιότητα και αξιοπιστία στο χώρο της μεταφοράς και πώλησης καυσίμων. Μέχρι το 2007 η κύρια ασχολία της εταιρείας ήταν το πετρέλαιο θέρμανσης. Με τη δημιουργία όμως του πρατηρίου υγρών καυσίμων «Klig Oil» εδώ και μία οκταετία καινούργιες υπηρεσίες προστίθενται συνεχώς για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών. Αρχικά παροχή βενζίνης και εν συνεχεία αέριο (Lpg Autogas) για κάθε είδους μηχανοκίνητα.

Οι υπηρεσίες καθαριότητας στο πρατήριο της «Klig Oil» δίνουν πλέον τη δυνατότητα για πλήρη καθαρισμό οχημάτων, αλλά και βιολογικό καθαρισμό σαλονιών. Το ειδικό πλυντήριο συμπληρώνει ένα σύγχρονο λιπαντήριο, ενώ στο πρατήριο μπορείτε επιπλέον να βρείτε μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Το μεγάλο και σύγχρονο πρατήριο της «Klig Oil» βρίσκεται σε κομβικό σημείο για τη δυτική Θεσσαλονίκη, δίπλα στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Ευκαρπίας και απέναντι από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2310 650 167 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kligoil.gr» .