Παναχαϊκή: Η δήλωση του Νικάκη για την παραίτησή του

Παναχαϊκή: Η δήλωση του Νικάκη για την παραίτησή του

Παρελθόν αποτελεί για την Παναχαϊκή ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ανδρέας Νικάκης, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του και με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νικάκη:

«Θα ήθελα να ενημερώσω ότι παρότι υποσχέθηκα να παραμείνω την σεζόν 2015/2016 στην Παναχαϊκή, η απόφασή μου να μην συνεχίσω πλέον την συνεργασία μου είναι οριστική. Ηταν η πρώτη μου εργασιακή επαφή με ελληνικό σωματείο και όπως ο κάθε εργαζόμενος στον τομέα του και έπειτα απο τόσα χρόνια καριέρας θαρρώ ότι μου επιτρέπεται να επιλέγω τους εργοδότες μου τουλάχιστον μερικές φορές.
Αντιλαμβάνομαι πλέον την ελληνική νοοτροπία όταν κάποιος αποχωρεί: Συζητήσεις, μικροπρέπειες αιχμές και διάφορα τέτοια ακολουθούν των αποχωρήσαντα. Δεν έχω όμως σκοπό να λάβω μέρος σε αυτήν την διαδικασία, εύχομαι τα καλύτερα στην ζωή τους και στις οικογένειές τους. Μέλημα μου πριν αποχωρήσω ήταν να παραδώσω κάτι, κάτι που θα ανήκει στην Παναχαική και μόνο. Εξ αρχής είχα δηλώσει ότι θα παραμείνω μονάχα μια σεζόν, ζητώ συγνώμη που δεν κατάφερα να τηρήσω την υπόσχεση μου αλλά μερικές φορές η ζωή δεν στα φέρνει όπως θες.
Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για τον σεβασμό και την εκτίμηση που μου έδειξαν, την ερασιτεχνική για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τον Δήμο Πατρέων για την βοήθεια που παρείχαν, τους συνδέσμους για την στήριξη και την εκτίμηση, τους φιλάθλους που μου έδειχναν σε κάθε ευκαιρία τον σεβασμό τους, απλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και στο πλευρό της ομάδας σε καθημερινή βάση, καθώς και τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν μαζί μου αυτές τις περίπου 65 ημέρες παραμονής μου στην Πάτρα. Εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή και σταδιοδρομία. Η Παναχαϊκή αποτελεί μέρος της καρδιάς μου όπως και να "χει. Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω περισσότερα. Αγάπη, υγεία και ευτυχία σε όλους».