Λαμία: «Μπηχτές» του Βαζάκα

Λαμία: «Μπηχτές» του Βαζάκα

Ο τεχνικός της Λαμίας μίλησε για το χτίσιμο της νέας ομάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας "FM-1"

Ο Γιώργος Βαζάκας επανέλαβε ότι οι «κυανόλευκοι» από το καλοκαίρι είχαν πρόβλημα ενώ σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν αντοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαζάκα:
Για την ομάδα:
«Σε λίγο καιρό θα μιλούν πολλοί για την ομάδα μας. Η Λαμία δεν είναι αυτή που φάνηκε μέχρι σήμερα. Δεν ήρθα τυχαία στη Λαμία. Από το καλοκαίρι είχε πρόβλημα η ομάδα. Δεν έβαλε ένα γκολ, δεν έκανε μια νίκη στα φιλικά. Ναι, έχουμε θέμα στην επίθεση. Το διορθώνουμε όμως. Όσο για την άμυνα κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Φτιάξαμε μια σφιχτή ομάδα να μην δέχεται εύκολα γκολ. Γιατί η άμυνα διδάσκεται. Είναι θέμα τακτικής».
Για τους φιλάθλους:
«Οι φίλαθλοι δεν είδαν ακόμη την πραγματική Λαμία. Γιατί η ομάδα δεν πήρε αυτό που δικαιούνταν μέχρι σήμερα μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν όμως φίλαθλοι που βλέπουν το δοκάρι και μέσα και αυτοί που βλέπουν όλο το γήπεδο. Πρέπει να καταλάβουν και να έχουν υπομονή. Μας σέβονται οι αντίπαλοι και μας υπολογίζουν. Δεν χάνουμε παιχνίδι. Και να μην μας συγκρίνουν με την περσινή Λαμία. Μια ομάδα πανάκριβη με βαριά συμβόλαια και τα είδαμε τα αποτελέσματα. Εμείς χτίζουμε τη νέα Λαμία. Θα ματώσει ο αντίπαλος για να μας υποτάξει».