Σκίμπε: «Η Ελλάδα θέλει δουλειά για τη Ρωσία»

Σκίμπε: «Η Ελλάδα θέλει δουλειά για τη Ρωσία»

Το δεύτερο και πιο δυνατό φιλικό τεστ θα δώσει η Εθνική Ελλάδας στη Τουρκία κόντρα στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γερμανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επεσήμανε πως η γαλανόλευκη έχει πολύ δουλειά ακόμη μπροστά της για το Μουντιάλ της Ρωσίας ενώ συνεχάρη τους Τούρκους για την πρόκριση στο Euro.

Αναλυτικά:

«Αρχικά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τουρκία και πλέον ως προπονητής της Ελλάδας. Η Τουρκία θα βρίσκεται στην Γαλλία και θα ήθελα να την συγχαρώ. Ήταν μια πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα στα τελευταία τέσσερα-πέντε ματς που έδωσε. Αντιμετωπίζουμε λοιπόν με χαρά το ότι θα βρεθούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Αύριο πιστεύω ότι θα είναι ένα ενδιαφέρον απόγευμα. Θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είμαι ο τέταρτος προπονητής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο επόμενος στόχος μας είναι να πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά το επόμενο διάστημα και να ανέβουμε από τα χαμηλά. Όπως έκανε και η Τουρκία».

Για την κατάσταση στην Εσκίσεχιρ: «Πλέον δεν με αφορά η Εσκίσεχιρ. Είμαι προπονητής στην εθνικής Ελλάδας. Θα ήθελα να απαντήσω μόνο σε ερωτήσεις για το αυριανό ματς και όχι για άλλες ομάδες».