ΟΦΗ: Γκάζια Βλαστού με πολλά μηνύματα!

ΟΦΗ: Γκάζια Βλαστού με πολλά μηνύματα!

Ο Γιώργος Βλαστός έφερε τους παίκτες του ΟΦΗ προ των ευθυνών τους μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Βάρης.

Ο τεχνικός διευθυντής της κρητικής ομάδας τους μίλησε πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης και ζήτησε καλύτερες εμφανίσεις για την αντεπίθεση ανόδου που επιχειρεί ο ΟΦΗ. Διαφορετικά θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις.

Παράλληλα μίλησε στον Sport-Fm και ανέφερε για:

-την ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Βάρης: «Έχουμε μια ήττα και τρεις ισοπαλίες, οπότε έχουν λόγο να ανησυχούν γιατί πρέπει να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Έχουμε και την αφαίρεση των έξι βαθμών (σ.σ. λόγω της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Super League πέρυσι). Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε λόγω υπεροψίας. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες και βγάλαμε υπεροψία. Είχαμε βέβαια δοκάρι και χαμένο πέναλτι, αλλά εκεί λειτούργησε η πίεση που βγάλαμε. Ήταν γερό χαστούκι και πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν το μέγεθος της ομάδας στην οποία αγωνίζονται».

-το πώς υποδέχθηκαν στην ομάδα αυτό το στραβοπάτημα: «Μίλησα με τον προπονητή και κάποιους παίκτες και έχουμε καταλάβει ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια. Έχουμε 22 ματς μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε τα 21. Το αν θα δικαιωθούμε για τους έξι βαθμούς είναι άλλο θέμα, μιλάμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε αν θα χρειαστεί να γίνει και κάποια μεταγραφή. Θα πρέπει ο κάθε παίκτης και αυτό συζητήσαμε και χθες, να δίνει το 100% και παραπάνω».

-το αν είναι οι φίλοι του ΟΦΗ δίπλα στην ομάδα τους: «Ο κόσμος νομίζω ότι στηρίζει την ομάδα. Εντάξει, δεν είναι γεμάτο το γήπεδο όπως στην Super League, αλλά είναι λογικό και πιστεύω ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα».

-το αν η βαθμολογική θέση του ΟΦΗ οφείλεται στην δική του εικόνα αποκλειστικά ή και στην καλή παρουσία των αντιπάλων του: «Στον ΟΦΗ οφείλεται, ξέρουμε ότι είναι παράξενο πρωτάθλημα. Γνωρίζαμε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα που αγωνιζόταν ο ΟΦΗ και πως θα συναντούσαμε ομάδες που θα έπαιζαν άμυνα και δυνατά κόντρα σε εμάς. Μετά τα πρώτα δυο παιχνίδια προσαρμοστήκαμε. Το χθεσινό αποτέλεσμα όμως ήταν για εμάς κάτι το αδιανόητο για εμάς».