Από μαύρο πρόβατο ο Λίτα έγινε αναντικατάστατος!

Από μαύρο πρόβατο ο Λίτα έγινε αναντικατάστατος!

Ο Λιρόι Λίτα βρίσκει τα πατήματά του στον Α.Ο.Χανιά και γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητος για τον προπονητή του Θωμά Γράφα.

Μετά το ματς με την Καρδίτσα ο άσος των Κρητικών έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα".

Αναλυτικά:

Μετά το ματς με την Κέρκυρα και την εμφάνιση που είχες, γράψαμε στα "Χ.Ν." ότι είσαι ένας επιθετικός που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της.

Αυτό είναι πολύ ωραίο και ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι ανάμεσα σε ένα τέτοιο γκρουπ παικτών. Η νίκη που πετύχαμε (χθες) ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, το ιδανικό για εμάς.

Πιστεύεις ότι αυτή την εποχή η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση;

Ναι, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, ένα-ένα, όπως κάναμε και χθες, που ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας. Πλέον προχωράμε και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα.

Πώς είναι για σένα η εμπειρία στην Ελλάδα;

Δεν έχω πολύ μεγάλη εικόνα ακόμη, ωστόσο έως τώρα όλα ήταν μια χαρά. Είναι βέβαια διαφορετικό το στυλ ποδοσφαίρου απ' ό,τι στην Αγγλία και έπρεπε να εγκλιματιστώ. Σιγά-σιγά νομίζω ότι το συνηθίζω.

Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο στόχος από εδώ και στο εξής για την ομάδα; Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στα Τρίκαλα.

Οπως είπα και πριν... Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς στην ώρα του. Δεν πρέπει ούτε να ανησυχούμε ούτε να βιαζόμαστε και να βλέπουμε το μεθεπόμενο ματς αλλά μόνο αυτό που ακολουθεί. Στόχος στο επόμενο παιχνίδι είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Υπάρχει πολύς δρόμος μετά...
Ετσι νομίζω και έτσι σκεφτόμαστε παρόμοια όλοι μέσα στην ομάδα μας, αυτό έχω καταλάβει. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα και να φτάσουμε στον στόχο μας.