ΟΦΗ: «Κλείνουμε τα αυτιά μας και προχωράμε»

ΟΦΗ: «Κλείνουμε τα αυτιά μας και προχωράμε»

Την πίστη που υπάρχει για την άνοδο, παρά τη νέα ήττα απ' τον Ερμή Ζωνιανών εξέφρασε η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όσον αφορά την έφεση που έχουν καταθέσει για την αφαίρεση βαθμών (-6), η ΕΠΟ ενημέρωσε τον ΟΦΗ πως θα εκδικαστεί στις 16 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

«Κλείνουμε τα αυτιά μας και προχωράμε όλοι μαζί. Ο στόχος της ομάδας παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από την άνοδο. Υπάρχει σίγουρα από όλους μας ένας μεγάλος προβληματισμός, γιατί παρά την προσπάθεια μας και τη συνέπεια μας σε ότι αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τα αποτελέσματα αλλά και η εικόνα της ομάδας, είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε.

Για το θέμα αυτό τις επόμενες ημέρες θα γίνουν μια σειρά από ενέργειες, σε μια προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα και να χαραχθεί μια νέα πορεία.

Χρόνος και δυνατότητες υπάρχουν. Αρκεί να υπάρχει ενότητα και πίστη στο στόχο. Τίποτα δεν έχει χαθεί.

Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ απέναντι σε άδικες συμπεριφορές που σίγουρα αδικούν πρόσωπα που έχουν ανιδιοτελή σκοπό και μπήκαν στον ΟΦΗ μόνο για να δώσουν και όχι για να πάρουν, επισημαίνει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια της.

Και καλεί συμπαραστάτη στην προσπάθεια αυτή όλο την υγιή κόσμο του ΟΦΗ, που βλέπει την προσπάθεια που έχει γίνει. Αναλάβαμε μια κατάσταση από το μηδέν και με τεράστιες δυσκολίες που έχουμε συναντήσει, προσπαθούμε να δώσουμε ξανά ένα όραμα σε αυτήν την ομάδα. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί πάνω από όλα αγαπάμε τον ΟΦΗ. Μπήκαμε για να προσφέρουμε και να δώσουμε χρόνο και χρήμα και όχι να πάρουμε».