«Το στήσαμε για δυο τελάρα κεράσια!»

«Το στήσαμε για δυο τελάρα κεράσια!»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστας Παπαδόπουλος, εμφανίστηκε έξαλλος με τις φήμες για ύποπτη αναμέτρηση της ομάδας του στα Γιαννιτσά, κόντρα στην Αναγέννηση, και με σκωπτική διάθεση υποστήριξε πως είχε κάνει προ-συνεννόηση με τον πρόεδρο της ομάδας της Πέλλας για... δυο τελάρα κεράσια!

Η γραπτή δήλωση του κ. Παπαδόπουλου

«Άλλο πάλι αυτό.

Ενημερώθηκα ότι διαβιβάστηκε στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου φάκελος της ΟΥΕΦΑ με τον οποίο χαρακτηρίζεται ύποπτος ο αγώνας Γιαννιτσά - Πιερικός που έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 3-1.

Κατηγορηματικά δηλώνω ότι αν αποδειχθεί βάσιμη η υποψία για τον παραπάνω αγώνα όποιος τον έστησε ας τον πιάσουν και ας τον κρεμάσουν.

Δεν αφορά ούτε εμένα ούτε την ομάδα μας η καταγγελία αυτή.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές που θα ασχοληθούν και περιμένω γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης

Έχουμε χίλια προβλήματα, έχουμε και τον καημό των στοιχηματικών εταιριών. Δεν στοιχημάτισα ούτε ένα ευρώ, ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε μου λέει καλημέρα πάνω από 3-4 φορές την εβδομάδα.Δεν μπορούμε να κάνουμε τον αστυφύλακα των εταιριών στοιχήματος.

Υ.Γ. Η μόνη προσυνεννόηση που είχα με την ομάδα των Γιαννιτσών αφορούσε τα δύο (2) τελάρα κεράσια που μου έδωσε ο Πρόεδρος των Γιαννιτσών Καραογλανίδης Λάκης

Κατερίνη 23/05/2013

Κώστας Παπαδόπουλος».