Αγροτικός Αστέρας: Προσύμφωνο με Νταβίντοφ

Αγροτικός Αστέρας: Προσύμφωνο με Νταβίντοφ

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την υπογραφή προσυμφώνου με τον Αλεξάνταρ Νταβίντοφ, η μεταγραφή του οποίου θα ολοκληρωθεί και τυπικά την 1η Ιανουαρίου.

Ο 32χρονος (7/10/1982) μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε δέκα χρόνια με τη σερβική Χάιντουκ Κούλα (2000 - 2010, 154 εμφανίσεις, 20 γκολ), ακολούθησε η Παρτιζάν (2010 - 2013, 29 εμφανίσεις, 3 γκολ) και τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούσε σημαντική καριέρα στο Ισραήλ, κυρίως με τη φανέλα της Ασντόντ (2013 - 2015, 60 εμφανίσεις, 9 γκολ).

Πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιο του με την Χάποελ Κφαρ Σαμπά και καθότι πλεόν ελεύθερος ξεκινά από σήμερα προπονήσεις με τον Αγροτικό Αστέρα, ώστε από την 1η Ιανουαρίου να είναι έτοιμος να συμμετάσχει στις επίσημες υποχρεώσεις με τη νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν οργανωμένο σύλλογο και κυρίως γιατί θα δουλέψω με ένα προπονητή που γνωρίζω και εμπιστεύομαι. Ο κ. Στεβάνοβιτς είναι εξαιρετικός άνθρωπος και καλός προπονητής. Παραδέχομαι ότι δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά όσους ρώτησα για τον Αγροτικό Αστέρα μου είπαν ότι έχει δυνατή έδρα, διοικείται από καλούς ανθρώπους, έχει εξαιρετικό κλίμα και τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει μία μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει ως σύλλογος και να δημιουργήσει νέους φιλάθλους», δήλωσε ο Αλεξάνταρ Νταβίντοφ στην επίσημη ιστοσελίδα των «στχαυοφόρων».