Αστέρας Τρίπολης: «Βγάζουν» μάτια οι επιδόσεις του στο Europa League!

Αστέρας Τρίπολης: «Βγάζουν» μάτια οι επιδόσεις του στο Europa League!

Ο Αστέρας Τρίπολης συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους ομίλους του Europa League, ενώ συνολικά η ομάδα έχει λάβει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τέσσερις φορές.

Δείτε το στατιστικό θέμα με τις επιδόσεις του ΑΣΤΕΡΑ στο Europa:

#1 Τα πρώτα τους γκολ στο Europa League σημείωσαν με τη φανέλα του Αστέρα οι Lluy, Bertoglio, Γιάννου.

#2 Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο ΑΣΤΕΡΑΣ συμμετείχε στους ομίλους του και για τέταρτη στο Europa League, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα της περιφέρειας.

#3 Lluy, Iglesias και Γιάννου είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αγωνίστηκαν και στα έξι φετινά παιχνίδια του Europa League.

#4 γκολ έχει σημειώσει στο Europa League ο Pablo Mazza, ο οποίος είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας μας στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

#7 Ο Γιώργος Ζησόπουλος έφτασε τις 102 συμμετοχές στον αγώνα με την Schalke και ανέβηκε στην 7η θέση του σχετικού πίνακα ξεπερνώντας τον Σάββα Τσαμπούρη.

#9 Ο Αστέρας έγινε η 9η Ελληνική ομάδα και η 2η ομάδα της περιφέρειας (μετά την ΑΕΛ) που συμμετείχε σε όμιλο του EUROPA LEAGUE, αλλά η πρώτη της περιφέρειας που πήρε θετικό αποτέλεσμα.

#10 συμμετοχές στο Europa League συμπλήρωσε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έγινε ο 13ος ποδοσφαιριστής του Αστέρα με διψήφιο αριθμό σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

#13 Ο Αστέρας έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε μετά από 13 χρόνια τον ΑΠΟΕΛ.

#17 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει για λογαριασμό της ομάδας μας σε αγώνες του Europa League.

#19 αγώνες στο Europa League συμπλήρωσε ο Khalifa Sankare στον εντός έδρας αγώνα με τη Schalke και είναι ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ με τις περισσότερες συμμετοχές.

#24 αγώνες έχει δώσει στο Europa League ο Αστέρας και έγινε φέτος η ομάδα της περιφέρειας με τους περισσότερους αγώνες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

#52 ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα στους αγώνες που έχει δώσει η ομάδα μας στο Europa League.