Αναγέννηση Καρδίτσας: «Μας έφαγαν τα φαντάσματα»

Αναγέννηση Καρδίτσας: «Μας έφαγαν τα φαντάσματα»

Η απουσία πρόσκλησης στην σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας για τους οργανωμένους οπαδούς προκάλεσε την δυσφορία των «Ultras».

Οι οπαδοί της ΑΣΑ ξεκαθαρίζουν πάντως ότι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, ενώ εκφράζουν την αντίθεσή τους για όσα λέγονται περί εχθρών εντός της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Μετά την σύσκεψη που έγινε στο ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ (έχει και γραφεία η ομάδα) δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί, αφού κάλεσε τόσο κόσμο (μέλη και φίλους) δεν κάλεσε και τους οργανωμένους. Εμείς θέλουμε να δηλώσουμε τα αυτονόητα ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ... Στηρίζουμε την ομάδα και ζητάμε να ματώνετε για τη κιτρινόμαυρη φανέλα πράγμα το οποίο ζητήσαμε και ξεκαθαρίσαμε στη χθεσινή προπόνηση των παιχτών όπου υπήρχε παρουσία οργανωμένων.

Όσο για εχθρούς εντός Καρδίτσας αυτό μας έφαγε, τα φαντάσματα. Επίσης θέλουμε να ενημερωθούμε από την ομάδα για τις ποινικές διώξεις στα 2 αυτά παιχνίδια. Τέλος θα θέλαμε τις ανακοινώσεις μας να τις φιλοξενεί το επίσημο site της ομάδας διότι είναι δημιουργία φιλάθλου και έγινε για να λέγονται όλες οι απόψεις αρκεί να τηρούνται οι προϋποθέσεις. Καλή χρονιά σε όλους».