Ολυμπιακός Βόλου: Πρόταση σωτηρίας από Αντιδήμαρχο Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου: Πρόταση σωτηρίας από Αντιδήμαρχο Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου ψάχνει τρόπο να ενισχυθεί οικονομικά για να αποφύγει την απόσυρση του από τη Football League, που θα σημάνει αυτόματα και τον υποβιβασμό του στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο αντιδήμαρχος Βόλου Τάσος Μπατζιάκας έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Νίκο Τσεκούρα, δηλώνοντας παρών στην προσπάθεια να μαζευτεί το ποσό των 150.000 ευρώ ουτός ώστε να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες που έχει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Κύριε πρόεδρε, Ως άνθρωπος με πολυετή συμμετοχή και προσφορά, ιδιαίτερα στα πράγματα του τοπικού μας ποδοσφαίρου και βλέποντας τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, ο Ολυμπιακός Βόλου, απευθύνομαι σε εσάς και σας ζητώ να αναλάβετε την αναγκαία πρωτοβουλία, ώστε η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Σύμφωνα με τις δικές μου εκτιμήσεις και με όσα στοιχεία έχουν περιέλθει υπόψη μου, το ποσό που απαιτείται για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός κυμαίνεται περί τα 150.000 ευρώ και προς τούτο προτείνω να γίνει μία κίνηση προκειμένου το ποσό αυτό να καλυφθεί από τη συνεισφορά 50 φίλων του Ολυμπιακού, με την αναγκαία, προφανώς, οικονομική δυνατότητα.

Δείχνοντας και την πίστη που έχω στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής, πρώτος σας καταθέτω ποσό τριών χιλιάδων ευρώ, ως το αναλογούν μερίδιο της δικής μου συμμετοχής».