Βαζάκας: «Πρέπει να γίνουμε ομάδα»

Βαζάκας: «Πρέπει να γίνουμε ομάδα»

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος, ο Αχαρναϊκός έχασε 1-0 από το Φωστήρα στο Μενίδι.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου, Γιώργος Βαζάκας μίλησε για τα σημεία που έκριναν και διαμόρφωσαν την τελική έκβαση του αποτελέσματος.

Στάθηκε επίσης και στη φάση του χαμένου πέναλτι ενώ επισήμανε ότι μόνο αν καταφέρουν να δέσουν μεταξύ τους ως ομάδα θα επιστρέψουν στις νίκες,

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

«Αυτή η ήττα ήταν πισωγύρισμα για εμάς. Χρειαζόμασταν τη νίκη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα για να αλλάξουμε επίπεδο και στόχους. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι, αλλά δε μας βγήκε. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η ψυχολογία της ομάδας μετά το χαμένο πέναλτι. Δεν κατορθώσαμε να αντιδράσουμε όπως έπρεπε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από έναν αντίπαλο που δεν είχε άλλη τελική προσπάθεια. Από λάθος ψυχολογία κάναμε πολλά αβίαστα λάθη και προσπαθήσαμε να βγούμε από τα πλάγια. Δεν τα καταφέραμε. Μετά ο Σκούφαλης πήγε στο κέντρο για να μπορούμε να έχουμε έναν παραπάνω παίκτη στις αντεπιθέσεις. Δυστυχώς δε μας βγήκε ούτε αυτό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήρθε εδώ για να πάρει αποτέλεσμα»

Σχετικά με το αν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία απάντησε:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Αχαρναϊκός δεν έπρεπε να χάσει. Χάθηκε το πέναλτι, που αν είχε μπει , θα μπορούσε να είναι όλα ανάποδα. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα, η ομάδα να αντιδράσει».

Τέλος, για τις μεταγραφικές κινήσεις δήλωσε:

«Δεν έχουμε πάρει πολλούς παίκτες. Ο Λιαπάκης, ο Σκούφαλης αγωνίστηκαν. Το θέμα δεν είναι οι παίκτες, αλλά η ομάδα. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, που πρέπει να ξέρει να κερδίζει».

Χριστίνα Κουργιαντάκη