Παναιγιάλειος: «Διαγράψτε τον Μπαλατσούκα»

Παναιγιάλειος: «Διαγράψτε τον Μπαλατσούκα»

Τη διαγραφή του διαιτητή Κώστα Μπαλατσούκα (Θεσπρωτίας) ζήτησε ο Παναιγιάλειος.

Η ΠΑΕ του Αιγίου διαμαρτυρήθηκε για τρία πέναλτι που δεν δόθηκαν στον αγώνα του Σαββάτου (13/02) με τη Λαμία και σημείωσε ότι «η υπομονή έχει και τα όριά της».

Αναλυτικά η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανέφερε:

«Οι τρεις οφθαλμοφανέστατες περιπτώσεις πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ ημών, αν μη τι άλλο, υπονομεύουν την προσπάθεια της διοίκησης αλλά (κυρίως) των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο.

Τα πάντα πλέον γίνονται τόσο απροκάλυπτα, που κάποιοι δεν πτοούνται ούτε από το γεγονός ότι δίνουν... ρεσιτάλ σε «ζωντανή» μετάδοση, καθώς το βίντεο του αγώνα από τον ΟΤΕ TV αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των όσων καταγγέλλουμε.

Ελπίζουμε η διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα να διδάσκεται στα επόμενα... επιστημονικά σεμινάρια του κλάδου ως μια από τις πιο επιτυχημένες διαιτησίες των τελευταίων χρόνων στο επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο... Ζητάμε δε τη διαγραφή του από τους πίνακες διαιτητών και, εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό, σε κάθε περίπτωση να μην ξανασφυρίξει αγώνα τού Παναιγιαλείου.

Κλείνοντας, θέλουμε να ελπίζουμε πως ο ιστορικός Παναιγιάλειος δεν θα ξανασυναντήσει παρόμοιους διαιτητές που θυμίζουν μαύρες εποχές τού ελληνικού ποδοσφαίρου. Και κάτι τελευταίο, το οποίο κάποιοι ας λάβουν σοβαρά υπόψιν τους: Η υπομονή έχει και τα όριά της!».