Παναχαϊκή: «Σκανδαλώδεις εύνοιες άλλων ΠΑΕ»

Παναχαϊκή: «Σκανδαλώδεις εύνοιες άλλων ΠΑΕ»

Άστραψε και βρόντηξε η Παναχαϊκή και αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην μη έκδοση των δελτίων των 11 νεοαπεκτηθλεντων ενώ ζήτησε ίση μεταχείρηση στη Football League.

Παράλληλα επεσήμανε ότι «δεν θα επιτρέψει εξώφθαλμες, προκλητικές και σκανδαλώδεις εύνοιες άλλων ΠΑΕ», ενώ έκανε λόγο «στοιχηματικό Αρμαγεδώνα στην κατηγορία καταλήγοντας πως: «Όλοι παροικούμε στην Ιερουσαλήμ, γνωριζόμαστε καλά, συνεννοούμαστε με τα μάτια και αναμενουμε ίση μεταχείριση. Ειδάλλως, γαία πυρί μειχθήτω...».

Αναλυτικά:
«Τις τελευταίες μέρες ο φίλαθλος κόσμος της Παναχαϊκής εκφράζει ποικιλλοτρόπως την δικαιολογημένη αγωνία του για την έκδοση ή μη, από την ΕΠΟ, των δελτίων 11 ερασιτεχνών νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών μας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, παράλληλα, τήρησε στάση αναμονής και υπομονής, που βασιζόταν στην απαράβατη αρχή της ότι επιθυμούσε η διαδικασία της έκδοσης των δελτίων να γίνει νόμιμα και διάφανα και υπό καθεστώς ισόνομης αντιμετώπισης όλων των ΠΑΕ της Football League. Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε διακυρήξει, δια του Προέδρου της Ποτή Τσιριμπή, ότι θα πορευτεί νόμιμα και ηθικά για την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της.

Παράλληλα, παρά το κόστος της αποψίλωσης του ρόστερ της που είχε βαθμολογικές συνέπειες, η ΠΑΕ Παναχαϊκή απηλλάγη από μερίδα ποδοσφαιριστών της που δεν είχαν το νου τους, αποκλειστικά και μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Συν τοις άλλοις, προχωρήσαμε έγκαιρα σε βάσιμες καταγγελίες και ανάλογες προτροπές προς τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου, για να προφυλαχθούμε από τον στοιχηματικό Αρμαγεδώνα της Β' Εθνικής.

Με βάση τα ανωτέρω δεδομένα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή διαθέτει σήμερα το ηθικό δικαίωμα να επικαλείται τη νομιμότητα και τη διαφάνεια και να δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει εξώφθαλμες, προκλητικές και σκανδαλώδεις εύνοιες άλλων ΠΑΕ, που θα αλλοιώσουν την φυσιογνωμία και την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων της Β'Εθνικής.
Όλοι παροικούμε στην Ιερουσαλήμ, γνωριζόμαστε καλά, συνεννοούμαστε με τα μάτια και αναμενουμε ίση μεταχείριση. Ειδάλλως, γαία πυρί μειχθήτω...».