«Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά άθλημα αλλά γιορτή!»

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά άθλημα αλλά γιορτή!»

Η ΑΕ Σπάρτη και ο Μολαϊκός εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση ευχαριστώντας δημόσια την ΕΠΣ Λακωνίας για την άρτια διοργάνωση του 43ου Τελικού Κυπέλλου της Ένωσης, που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη.

Παράλληλα οι δυο φιναλίστ ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και συνεχάρησαν τον συγχαρούμε τον διαιτητή και τους βοηθούς του για τις σωστές αποφάσεις τους.

Η ανακοίνωση των φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Λακωνίας:

«Το ΔΣ της ΑΕ Σπάρτη και του Μολαϊκού νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τη διοίκηση και το προσωπικό της ΕΠΣ Λακωνίας, αλλά και όσους συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση του 43ου Τελικού Κυπέλλου της Ένωσης, που διεξήχθη την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου μέσα σε φίλαθλα πλαίσια.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο και την κόσμια συμπεριφορά του και υπενθύμισαν σε όλους πως το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα, αλλά μια γιορτή! Επίσης να συγχαρούμε τον διαιτητή του τελικού και τους βοηθούς του, που διαχειρίστηκαν άψογα τον αγώνα σφυρίζοντας ακριβοδίκαια. Τέτοιες διαιτησίες αναδεικνύουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των γηπέδων, τους ποδοσφαιριστές και είναι η καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτη
Γιάννης Βουζιώτης

Ο Πρόεδρος του Μολαϊκού
Γιώργος Βίλλιας»