Παναθηναϊκός: Αποθεώθηκαν οι Λέτο, Ζέκα και Μπουμάλ

Παναθηναϊκός: Αποθεώθηκαν οι Λέτο, Ζέκα και Μπουμάλ

Στη μπουτίκ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο βρέθηκαν το Σάββατο (20/2) το πρωί οι Λέτο, Κάρλος Ζέκα και Ολιβιέ Μπουμάλ για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φίλους του τριφυλλιού.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας και για κάθε παίκτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που έχουν έρθει, καθώς, επίσης, και αυτούς που δεν μπορούσαν να έρθουν". Για την αγωνιστική του ετοιμότητα σχολίασε: "Προχωράω βήμα, βήμα. Δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις. Είμαι εδώ και 10 μέρες που προπονούμαι. Εχω μιλήσει με τον προπονητή. Δεν είναι θέμα μιας ή δυο ημερών, αλλά προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο» ανέφερε ο Λέτο.

Ο Μπουμάλ υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για εμένα, που είμαι τραυματίας. Οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό να πλαισιωνόμαστε από τους φιλάθλους μας κι εμείς από την πλευρά μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Ο αρχηγός Ζέκα τόνισε: «Είναι μεγάλη περηφάνια να βρίσκομαι εδώ δίπλα στους φιλάθλους μας που πάντα μας υποστηρίζουν και είναι συνέχεια δίπλα μας. Πρωταρχικός μας ρόλος είναι να προσφέρουμε σε αυτούς κάτι". Για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Σκοπός μας είναι η νίκη για αυτούς τους φιλάθλους και για εμάς τους ίδιους. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά με τη νίκη μας τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους μας».