«Ευχαριστούμε για όλα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

«Ευχαριστούμε για όλα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕ Σπάρτη «ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ» με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν θερμά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια του για ότι έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στην αγαπημένη τους ομάδα που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με κάθε τρόπο.

Τόσο οι εμφανίσεις της σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο όσο και οι μεταγραφικές της κινήσεις της διοίκησης έχουν προκαλέσει αίσθηση στο ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας και η ΑΕ Σπάρτη με την στήριξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι έτοιμη να γίνει η νέα δύναμη στην Πελοπόννησο και να μπει δυνατά στο κλαμπ των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕ Σπάρτη:

«Με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία τής ομάδας το club οργανωμένων οπαδών <ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ>Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ιδιαιτέρα τον μεγαλομέτοχο
Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πάση φύσεως στήριξη πού παρέχει στην αγαπημένη μας ομάδα.
Πραγματικά μας εκπλήσσει ό αθόρυβος αλλά και τόσο επιδέξιος τρόπος πού οδηγεί την ομάδα προς την κορυφή!!.
Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση , το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές για την θέση της ομάδας στο πίνακα βαθμολογίας αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις Ιανουαρίου πού πραγματικά ταρακούνησαν το ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Σέ αυτό βασικά βοήθησε και πρόεδρος αντίπαλης ομάδας με τις δηλώσεις περί <δεύτερων> και τον ευχαριστούμε.....
Τέλος οι ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ θα είναι πάντα δίπλα σαν οικογένεια στην συλλογική προσπάθεια πού γίνεται και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες για να αποδείξουμε πώς η Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗΣ αξίζει να πάει ψηλότερα.
Υ.Σ Για πάντα δίπλα στην ομάδα μας σε χαρές και λύπες. ΜΠΑΡΤΣΑ ΓΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ».