Μακρής: «Είναι όλα ψέματα»

Μακρής: «Είναι όλα ψέματα»

Ο Κώστας Μακρής διέψευσε τα σενάρια εμπλοκής του στην Παναχαϊκή.

Παράλληλα ο ομογενής επιχειρηματίας και πρώην επενδυτής της πατρινής ΠΑΕ, εξέφρασε την άποψη ότι οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα ορθοποδήσουν, γιατί έχουν εχθρούς μέσα στην πόλη.

Αναλυτικά ο Μακρής δήλωσε:

«Είναι όλα ψέματα, βλακείες και φαντασίες. Δεν γυρίζω ξανά. Ο Μακρής δεν γυρίζει και να μην δίνετε τροφή για ελπίδες. Εγώ δεν μπόρεσα να πετύχω, γιατί στην Πάτρα υπάρχουν πολλά τρωκτικά που είναι άτρωτα»

«Είναι όλα ψέματα, βλακείες και φαντασίες. Δεν γυρίζω ξανά. Ο Θεός ξέρει τι τράβηξα, περισσότερο ψυχικά. Ο Μακρής δεν γυρίζει και να μην δίνετε τροφή για ελπίδες. Η Παναχαϊκή έχει ιδιοκτήτη έναν καλό άνθρωπο. Έχει πει καλά λόγια για μένα και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Εγώ δεν μπόρεσα να πετύχω, γιατί στην Πάτρα υπάρχουν πολλά τρωκτικά που είναι άτρωτα.

Μην με μπλέκετε με τον Κούγια. Προσπαθούν διάφοροι να κυκλοφορήσουν ψευδείς ειδήσεις. Μιλάω με τον Κούγια, έχουμε συναντηθεί μία, δύο φορές στην Αθήνα και μπορεί να πάμε και να φάμε. Όλα είναι βλακείες. Κανείς δεν με εκτίμησε όσο ήμουν εκεί. Δεν ήξεραν τι πρόεδρο είχαν και κάποιοι με κυνήγησαν άγρια. Τώρα τρέχουν από πίσω μου. Ξέχασέ τους.

«Υπάρχει χαρτί του Deloitte 11,5 εκατομμύρια. Εάν άφησα στον κύριο Κούγια χρέη τρία ή πέντε ή έξι εκατομμύρια ευρώ, 11,5 και τρία κάνουν 15 και χρωστάω από πάνω; Άρα τα λεφτά τα έφαγαν αυτοί που ήταν μέσα και δεν πλήρωσαν»

Η Παναχαϊκή έχει εχθρούς μέσα στην πόλη. Το 90% του κόσμου με λάτρευε, αλλά με κυνήγησαν άγρια. Μέχρι στα δικαστήρια με πήγαν. Χτύπησαν άνθρωπο, γιατί νόμιζαν πως ήμουν εγώ. Πρέπει να χάσω τη ζωή μου; Ας χτυπήσουν άλλη πόρτα, όχι τη δική μου. Θεωρώ ότι η ομάδα δεν θα ορθοποδήσει. Υπάρχουν δημοσιογράφοι καθάρματα που έγραφαν εναντίον μου. Έβαζα τόσα λεφτά. Πώς γίνεται να χρωστάω;

Υπάρχει χαρτί του Deloitte 11,5 εκατομμύρια. Εάν άφησα στον κύριο Κούγια χρέη τρία ή πέντε ή έξι εκατομμύρια ευρώ... 11,5 και τρία κάνουν 15 και χρωστάω από πάνω; Άρα τα λεφτά τα έφαγαν αυτοί που ήταν μέσα και δεν πλήρωσαν. Να σε κυνηγούν στα δικαστήρια μάρτυρες ψεύτες; Με κάψατε. Εγώ τελείωσα από την Ελλάδα».