Ατρόμητος: Το «αντίο» στον Πίτου Γκαρσία

Ατρόμητος: Το «αντίο» στον Πίτου Γκαρσία

Ο Πίτου Γκαρσία παραχωρήθηκε στην Σεονγκνάμ Ιλούα της Νοτίου Κορέας και ο Ατρόμητος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα του Περιστερίου.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την συμφωνία της με την Σεονγκνάμ Ιλούα (Seongnam Ilhwa) της Νοτίου Κορέας για την μετεγγραφή του Πίτου Γκαρσία!

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας με τον εκπρόσωπο του για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και αύριο αναχωρεί για την πόλη Seongnam, έδρα της ομώνυμης ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρόμητου.

«Ο Ατρόμητος ήταν για εμένα το πραγματικό μου «σπίτι» στην Ελλάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη στην ιστοσελίδα της ομάδας και συνέχισε:

«Τα 4,5 χρόνια που αγωνίστηκα ήταν χρόνια αποδοτικά και χαράς γιατί οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και ο πρόεδρος ήταν πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια μου. Φεύγω για μια πολύ μακρινή χώρα κρατώντας βαθιά μέσα μου τη θητεία μου στον Ατρόμητο. Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας για την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα πραγματικά να κλείσω στον Ατρόμητο εδώ την καριέρα μου», κατέληξε.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Πίτου για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό του», καταλήγει και η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου.