Τα τίναξε όλα στον αέρα ο Μποροβήλος

Τα τίναξε όλα στον αέρα ο Μποροβήλος

Εγινε και αυτό στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, να ζητά συνάντηση με τον Κοντονή, αλλά με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την επανέναρξη του κυπέλλου.

Και ενώ η Σούπερ Λίγκα τον είχε εξουσιοδοτήσει να ζητήσει συνάντηση για να τεθούν επί ταπήτος οι προτάσεις Μελισσανίδη για αλλαγές σε ΕΠΟ, ΚΕΔ και όχι μόνο, παρουσία των εκπροσώπων των 4 μεγάλων ΠΑΕ, ο Γιώργος Μποροβήλος άδειασε τους πάντες και απέστειλε αίτημα για θέμα που δεν εντάσσεται στα της αρμοδιότητας της Λίγκας, καθώς το Κύπελλο το διοργανώνει η ΕΠΟ.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αμέσως μετά την γνωστοποίηση της επιστολής, οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για την κίνηση του Γιώργου Μποροβήλου και οι «πράσινοι» με τους «ασπρόμαυρους» ξεκαθάρισαν πως δεν πάρουν μέρος στην συγκεκριμένη επιτροπή.

Αντίθετα, στην Ένωση επαναλαμβάνουν πως βασικό μέλημα είναι αυτό που είχε τονίσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο άτυπο ΔΣ, ήτοι την δημιουργία ατζέντας για να βρεθούν λύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο το θέμα της ματαίωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.