«Ορκίζομαι να μην ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο»

«Ορκίζομαι να μην ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο»

Φοβερή η απογοήτευση για τον Παναγιώτη Χαλκίδη από τον χώρο του ποδοσφαίρου, έφτασε στο σημείο να ορκίζεται πως δεν θα ασχοληθεί ποτέ ξανά με αυτό και τον Πανσερραϊκό!

Η αλήθεια είναι πως η βραδιά της Κυριακής ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον Παναγιώτη Χαλκίδη. Από την... αποθέωση του καλοκαιριού για την άνοδο της ομάδας και τα όσα εγκωμιαστικά σχόλια υπήρχαν σε γενικές γραμμές για την όλη προσπάθεια αυτής της διοίκησης, ξαφνικά βρέθηκε στο στόχαστρο και άκουσε πράγματα που τον πείραξαν σε σημείο όχι μόνο να παραιτηθεί, αλλά και να απαρνηθεί την αγάπη του. Το ποδόσφαιρο...

Χαρακτηριστικά όσα είπε off air στην ΕΡΑ Σερρών: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο. Δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ. Έχω δώσει όρκο ζωής. Δε θέλω ούτε να μιλάω με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ούτε καλημέρα. Έκλεισε ο κύκλος μου. Μάλλον δεν θα ξαναπάω και στο γήπεδο».

Στο μεταξύ, σχολιάζοντας τη δική του παραίτηση, ο Δημήτρης Καμηλάλης είπε στο ΔΙΚΤΥΟ TV: «Σήμερα είμαι φοβερά απογοητευμένος και δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω να ξανασχοληθώ με τον Πανσερραϊκό και γενικά με το ποδόσφαιρο. Κάποια πράγματα που έγιναν σήμερα στο γήπεδο δεν μου άρεσαν, αλλα δεν θέλω να προβώ σε άλλες δηλώσεις γιατί είμαι εν βρασμώ ψυχής, αλλά να ξέρετε ότι δηλώνω την παραίτησή μου από το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό. Είχα υποβάλλει πριν από ένα μήνα ξανά την παραίτησή μου η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, αλλά σήμερα έχω πάρει την απόφασή μου και δεν θέλω ποτέ να ξαναεμπλακώ. To ποδόσφαιρο δείχνει πως δεν είναι άθλημα για καθαρούς ανθρώπους. Δεν αξίζει ένας σοβαρός επιχειρηματίας να ασχοληθεί και να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο».

Πηγή: serressport