Το κάστρο της Λαμίας δεν θα πέσει ποτέ!

Το κάστρο της Λαμίας δεν θα πέσει ποτέ!

Η ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίζονταν για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο αλλά φρέναρε την Κέρκυρα (1-1) και διεύρυνε το αήττητο στην έδρα της που κρατά από τον Ιανουάριο του 2014.

Η Λαμία υποχρέωσε την ομάδα του Ιονίου σε ισοπαλία (1-1) και συνεχίζει να διατηρεί απόρθητο το κάστρο της για 27 μήνες! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και είχαν δοκάρι στο 4' με τον Μίλιεβιτς. Το 1-0 έγινε τελικά στο 8' όταν ο Πίντο ντα Σίλβα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε πάνω στην κίνηση τον εξερχόμενο Κουτζαβασίλη. Στο 15΄ η Λαμία είχε και δεύτερο δοκάρι πάλι με τον Μίλιεβιτς, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς για την ομάδα του. Η ισοφάριση για την Κέρκυρα ήρθε στο 29' από τον Αρναρέλλη. Στο 54' η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Καραλής προσπάθησε να κερδίσει σε μονομαχία τον Γκομές, άπλωσε το χέρι και ο Γάλλος έπεσε στο έδαφος. Ο Φουκάκης του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.
ΛΑΜΙΑ: Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Μπαλού, Τζόκιτς (68' Σιλιγαρδάκης), Σιατραβάνης (90'+1' Μπουλούλης), Μίλιεβιτς (82' Νεόφυτος), Καραλής, Πίντο.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασιλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Βενέτης, Ιωάννου, Κόντος (46' Καρντόσο), Ντουαλά (67' Μπαλντοβαλίεφ), Νίκιτς, Παμλίδης, Ζορμπάς (78' Σουάνης), Αρναρέλλης.