Στραματσόνι: «Ευκαιρία για κάποιους το ματς με τον Πανθρακικό»

Στραματσόνι: «Ευκαιρία για κάποιους το ματς με τον Πανθρακικό»

Αλλαγές προανήγγειλε ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει Πανθρακικού.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και αναφέρθηκε στη νοοτροπία των παικτών του τόσο για το προσεχές ματς αλλά και για τα πλέι-οφ, που ακολουθούν. Τέλος, στάθηκε στο χτίσιμο της νέας χρονιάς, που έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά και στις περιπτώσεις Καλτσά-Εσιέν.

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Πανθρακικό: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι, θέλουμε να είμαστε καλοί. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την νίκη. Την θέλουμε για τον κόσμο αλλά και γιατί θα παίξει ρόλο στην τελική βαθμολογία. Κάναμε κάποια πράγματα καλά και κάποια όχι και τόσο καλά. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα ενόψει της νέας χρονιά. Το ματς με τον Πανθρακικό ίσως είναι η ευκαιρία κάποιων. Η προπόνηση για εμένα είναι πολύ σημαντική κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Αυτά τα παιχνίδια μερικές φορές είναι δύσκολα. Πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με την σωστή νοοτροπία. Δεν την είχαμε απέναντι στην Βέροια και δεν μου άρεσε αυτό. Αυτή την φορά πρέπει να έχουμε καλύτερη προσέγγιση».

Για την νοοτροπία των παικτών: «Ελπίζω πως το μυαλό των παικτών δεν είναι στα πλέι-οφ. Πίεσα στους παίκτες μου να καταλάβουν ότι πρέπει να έχουμε τους πιο πολλούς δυνατούς πόντους στα πλέι-οφ για να ξεκινήσουμε από μια καλύτερη θέση».

Για τον Καλτσά και τον Εσιέν: «Για τον Καλτσά δεν συμβαίνει κάτι περίεργο. Όλοι οι παίκτες έχουν μια καλή περίοδο και μια κακή περίοδο. Στην θέση του έχουν υπάρξει περιπτώσεις που προτίμησα είτε τον Μπουμάλ, είτε τον Εβανζελίστα. Δεν τίθεται κάποιο ζήτημα. Θέλουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση και είναι σημαντικό να υπάρχει ανταγωνισμός για την φανέλα του βασικού Για τον Εσιέν είναι τεχνικοί λόγοι. Του του έχω εξηγήσει. Είναι αληθινός επαγγελματίας, είναι πρωταθλητής και κατανοεί την επιλογή μου».

Για το αν έχει εμπλοκή στις ακαδημίες: «Δεν έχω καμία ανάμειξη για τις ακαδημίες. Το ενδιαφέρον μου έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την πρώτη ομάδα».