ΠΑΕ Παναλευσινιακός: «Δεν κερδίζεις έτσι παιχνίδια, Κύριε Γούναρη!»

ΠΑΕ Παναλευσινιακός: «Δεν κερδίζεις έτσι παιχνίδια, Κύριε Γούναρη!»

Ο Πανελευσινιακός εξαπέλυσε «επίθεση» κατά της ΠΑΕ Ζακύνθου μιλώντας για... τρομοκρατική φιλοξενία στη μεταξύ τους αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή.

Παράλληλα οι «σταχυοφόροι» διαμαρτυρήθηκαν για τη διαιτησία και στάθηκαν στα όσα ακούγονταν από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την σημερινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ζάκυνθος όσον αφορά την φιλοξενία, το κλίμα του αγώνα, την διαιτησία καθώς και την όλη αντιμετώπιση που είχαμε ως φιλοξενουμενοι. Ένα από τα ματς κατηγοριας όλου του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε, με μια διοίκηση «φάντασμα», ένα φίλαθλο κοινό ακρως τρομακρατικο και οπαδικο, μια διαιτησία που απεδείχθη πολύ λίγη ως εγκληματική για το σημερινό παιχνίδι, με το πρώτο γκολ παιγμένο «κορώνα γράμματα» και ακύρωση καθαρού γκολ υπέρ μας ως οφσάιντ ενώ τρεις παίκτες βρισκόταν στη γραμμή του τέρματος. Ειναι πλεον ξεκαθαρο πως θα βλεπουμε το ίδιο έργο κατ' επανάληψη ως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Ας αναφερθούμε τωρα πιο λεπτομερώς στα σημερινά γεγονότα και ο κλήρος πέφτει στον «κύριο» και τα λεγόμενά του από τα μεγάφωνα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιουργώντας ένα κλίμα οπαδικό υπέρ της Ζακύνθου προκαλώντας το φίλαθλο κοινό καθώς με κάθε τρόπο προσπαθούσε να επηρεάσει την ομάδα μας αρνητικά. Δεν κερδίζεις έτσι παιχνίδια Κύριε Γούναρη.. Ερχόμαστε λοιπόν αντιμέτωποι με την προ ημερών δήλωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή για το εξισου τρομοκρατικό κλίμα που επικράτησε και εντός και εκτός γηπέδου στα πλαίσια της μεταξύ σας αναμέτρησης.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ούτε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιγιάλειος μετα την αναμέτρησή τους με την ΠΑΕ Λαμία ζητούσε από την ΚΕΔ τη διαγραφή του συγκεκριμένου διαιτητή ονόματι κύριος Μπαλατσουκας.

Με εκτίμηση ο πρόεδρος Σπυρίδων Δημόπουλος».