Παναιτωλικός: Απίστευτες καταγγελίες από τους Warriors για τη φιλοξενία στο Καυταντζογλειο

Παναιτωλικός: Απίστευτες καταγγελίες από τους Warriors για τη φιλοξενία στο Καυταντζογλειο

Εκτός από τους Guerreros και οι Warriors βρεθήκαν στο Καυταντζογλειο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Παναιτωλικό.

Ο σύνδεσμος πάντως των «καναρινιών» έβγαλε σήμερα ανακοίνωση κάνοντας σοβαρές καταγγελίες!

Αναλυτικά:

«Μετά από καιρό καταφέραμε να είμαστε παρόντες σε ένα αγώνα της ομάδας μας παρά τις απαγορεύσεις των μετακινήσεων και των τεχνητών εμποδίων που μας βάζουνε σκόπιμα άνθρωποι της δικιάς μας ΠΑΕ.

Αφού ευχαριστήσουμε τα παιδιά της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10 για όλες τις βοήθειες για την είσοδο στο γήπεδο και για την άψογη φιλοξενία, θα αναφέρουμε κάποια γεγονότα για να σταματήσουνε τα ευχολόγια και οι μεγάλες κουβέντες ότι δεν μας απαγορεύει κανείς να είμαστε δίπλα στην ομάδα και τα συναφή.!

Κυριακή πρωί πριν τον αγώνα ο υπάλληλος της ΠΑΕ Μπαρμπαγιάννης σε πλήρη πανικό εκλιπαρούσε την ασφάλεια γηπέδου του Ηρακλή και τους υπόλοιπους στην σύσκεψη του αγώνα να μην μας επιτραπεί η είσοδος με τα λόγια "δεν τους θέλουμε αυτούς"!! Δηλαδή παροτι ταξιδέψαμε 800 χιλιομετρα σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές ακόμα και σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον να μείνουμε πάλι απεξω για τα θέλω ενός υπαλλήλου. Ή μήπως ήταν εντολή της ΠΑΕ οπότε εδώ καταρρέουν τα δακρύβρεχτα είναι όλοι ευπρόσδεκτοι??

Είπαμε να μην βγάλουμε ανακοίνωση για τα όσα τραγικά συνέβησαν στο εντός έδρας ματς με την αεκ και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο εν λόγω υπάλληλος.. Περιμέναμε απο κάποιον να αναλάβει να πει μια συγγνώμη για τα μάτια του κόσμου αλλά που χάθηκε το φιλότιμο για να βρεθεί εδώ?? Είναι ντροπή να είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που να μην θέλει τον κόσμο διπλα της! Αυτά τα γεγονότα τα παραθέτουμε απλά για να δει και ο απλός κόσμος τι παραμύθι κρύβεται πίσω απο εύκολες κουβέντες!»