Παναιτωλικός: Αυτοί μένουν, αυτοί φεύγουν

Παναιτωλικός:  Αυτοί μένουν, αυτοί φεύγουν

Ο Γιάννης Ματζουράκης συνεχίζει στον Παναιτωλικό και πλέον στο Αγρίνιο σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις και οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, ενόψει του προγραμματισμού της νέας σεζόν.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Γιάννη Ματζουράκη στον Παναιτωλικό, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και εκείνοι με τους οποίους θα τελειώσει η συνεργασία με την ομάδα του Αγρινίου.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της «Sportday», υπάρχουν τρεις κατηγορίες παικτών που καλείται να «τρέξει» η διοίκηση. Η πρώτη αφορά εκείνους που θα παραμείνουν σίγουρα, η δεύτερη εκείνους που θα αποτελέσουν παρελθόν και η τρίτη στην οποία αμφιταλαντεύεται για το μέλλον τους η ομάδα.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Σίμου Ρουμπουλάκου, η παρουσία του οποίου ως μπακ απ του Κέβιν ήταν αρκετά καλή. Επιπλέον ο Μαντζουράκης, επιθυμεί την παραμονή του Μαρκόφσκι, αλλά ρόλο θα παίξουν οι απαιτήσεις του παίκτη.

Ωστόσο υπάρχει και μια κατηγορία παικτών που δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι Κέβιν, Κούσας και Κουτρουμάνος, η παραμονή των οποίων θα εξαρτηθεί από διαφορετικούς παράγοντες.