Αιγινιακός: Δεν προχωράει με Νιώπα

Αιγινιακός: Δεν προχωράει με Νιώπα

Η στασιμότητα των τελευταίων ημερών και η μη πραγματοποίηση του δρομολογημένου ραντεβού με τον χρηματοδότη και μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού Γιάννη Νιώπα, αναγκάζει τους παράγοντες του Πιερικού να στραφούν προς την άλλη ομάδα της Κατερίνης και συγκεκριμένα τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ο Νιώπας είχε ξεκαθαρίσει σε συζητήσεις του με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος ότι χωρίς τη συμμετοχή του Γιάννη Ντούμου στο διοικητικό κομμάτι, δεν ήταν διατεθειμένος να καταθέσει πρόταση για συνένωση με την ομάδα της Κατερίνης. Το γιατί το γνωρίζει αυτός. Το σίγουρο πάντως είναι ότι με όλες τις μεθοδευμένες συκοφαντικές ερμηνείες που έδιναν πρώην παράγοντες και προσκείμενοι στην...αυλή τους άνθρωποι, για το πρόσωπο και τις ενέργειες του παράγοντα και χρηματοδότη της ομάδας του Αιγινίου για να καλύψουν τα δικα τους ιστορικά και απαξιωτικά προς τον σύλλογο λάθη, επηρέασαν παραπληροφορώντας επι της ουσίας την φίλαθλη Πιερική κοινότητα της Κατερινιώτικης ομάδας και έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα το οποίο τρομάζει και δεδίνει τοδικαίωμα να ρισκάρει στον χρηματοδότη του Αιγινιακού στην παρούσα φάση.

Απο εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Πιερικού θέλουν να προχωρήσουν σε συγχώνευση με ομάδα της περιοχής, ώστε τα χιλιάδες ευρώ που βαρύνουν τόσο το ΑΦΜ της ΣΦΚ ΠΑΕ Πιερικός, όσο και του ερασιτέχνη Πιερικού που του αναλογεί το 10% αυτών, να μην ακολουθεί εφ όρου ζωής τον σύλλογο και δε του επιτρέπει να ζητήσει ξανά την άνοδο στην Β΄ και την Α΄εθνική κατηγορία.

Γιατί σίγουρα ο Πιερικός της Γ΄Εθνικής κατηγορίας αποτελεί έναν κακό εφιάλτη και μόνον αυτόν για τον φίλαθλο κόσμο των μελανόλευκων που θέλουν έναν Πιερικό πρωταγωνιστή και με προοπτικές για το παρόν και το μέλλον. Αυτό άλλωστε επιτάσσει και η πλούσια, χρυσή ιστορία του στο Πανελλήνιο.

Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τους ανθρώπους του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που είναι θετικοί σε μια τέτοια εξέλιξη, και όπως όλα δείχνουν οι δυο ομάδες θα συνεχίζουν μαζί τα επόμενα χρόνια, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας που θα δίνει στον Πιερικό το δικαίωμα να ανέβει στη Β΄εθνική χωρίς να χρωστάει ούτε ένα ευρώ ακόμη και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας να αποτελεί την ομάδα και τον χώρο όπου τα νέα παιδιά της περιοχής μας, θα βρούν το ποδοσφαιρικό τους καταφύγιο για να ανδρωθούν, να δουλέψουν και να πάρουν παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να "χτισθεί" μελλοντικά ένας ισχυρός και διαχρονικά βιώσιμος και αυτόνομος σε υλικό Πιερικός!

Pieriasport