Ολυμπιακός Βόλου: Έτοιμος να γυρίσει σελίδα

Ολυμπιακός Βόλου: Έτοιμος να γυρίσει σελίδα

Σημαντική για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου είναι η σημερινή γενική συνέλευση (9/5) του Ερασιτέχνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Παρκ» στις 7μ.μ.

Έχουμε τονίσει, πως το «παρών» στη γενική συνέλευση θα δώσουν ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει ορισμένους από τους επιχειρηματίες, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, που επιθυμεί και αυτός να αναμιχθεί εκ νέου με τα διοικητικά του Ολυμπιακού (είναι στην ίδια ομάδα των επιχειρηματιών που θέλουν να αναλάβουν τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος), ο Ανδρέας Μπονόβας, ο οποίος προορίζεται για υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Επίσης, θα παραστούν ο νομικός σύμβουλος των επιχειρηματιών, καθώς και τα άτομα που προορίζονται για τεχνικός διευθυντής και γενικός αρχηγός.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, θα τοποθετηθεί αρχικά για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Ολυμπιακό, μετά τις επαφές που είχε τους τελευταίους μήνες η τριμελής επιτροπή, θα φέρει την πρόταση στο τραπέζι, ενώ στη συνέχεια θα τοποθετηθούν και τα άτομα που σκοπεύουν να αναλάβουν τον Ολυμπιακό, αναλύοντας το πλάνο τους για την ομάδα.
Τα μέλη της γενικής συνέλευσης θα κληθούν να εξουσιοδοτήσουν τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη να προχωρήσουν τις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους, στην περίπτωση που κρίνουν πως η πρόταση είναι συμφέρουσα για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να γίνει το νέο ξεκίνημα με στόχο την άμεση επάνοδο του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πηγή: goalpost.gr