Ατρόμητος: Στο γκολφ της Γλυφάδας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Ατρόμητος: Στο γκολφ της Γλυφάδας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας

Στον Ατρόμητο βάζουν τις βάσεις για την επόμενη περίοδο και πέρα από το θέμα των ανανεώσεων και των μεταγραφών, ρυθμίζουν και τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας.

Στον Ατρόμητο πήραν την απόφαση το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ατρόμητου να διεξαχθεί στο γκολφ της Γλυφάδας με τις απογευματινές προπονήσεις να γίνονται στο "Μαζαράκη".

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Γκολφ Γλυφάδας θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας το Α' Στάδιο της προετοιμασίας της για την περίοδο 2016- 17.

Ο υπέροχος χώρος του «Κ. Καραμανλής» επιλέχθηκε γιατί διαθέτει φυσικό περιβάλλον για την πραγματοποίηση της προετοιμασίας, ποικιλία διαδρομών ( που αγκαλιάζονται από πεύκα, κυπαρίσσια, ελιές και συκιές) για τα τρεξίματα και εύκολη πρόσβαση για τους ποδοσφαιριστές μας.

Η χρήση των εγκαταστάσεων αφορά τις πρωινές προπονήσεις του Α' Σταδίου Προετοιμασίας Οι παίκτες μετά από κάθε προπόνηση θα παίρνουν πρωινό στο ξενοδοχείο και θα επιστρέφουν στα σπίτια τους για ξεκούραση. Οι απογευματινές προπονήσεις θα γίνονται στο αθλητικό μας κέντρο «Μαζαράκη»".