Μπελάδες λόγω... Πράνιτς για δύο πιτσιρικάδες της Ξάνθης

Μπελάδες λόγω... Πράνιτς για δύο πιτσιρικάδες της Ξάνθης

Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων Κ-20 της Skoda Ξάνθη επέλεξαν να φωτογραφηθούν με τον Ντανιέλ Πράνιτς και βρήκαν τον... μπελά τους, καθώς η φωτογραφία που ανέβασαν στο Facebook, έγινε αντικείμενο αντίδρασης από την πλευρά των οπαδών της ακριτικής ομάδας.

Τα μέλη του συνδέσμου Xanthifans ανέβασαν τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα τους, με καλυμμένα τα πρόσωπα των δύο νεαρών παικτών, στους οποίους όμως στέλνουν σαφές μήνυμα να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί:

"Καλό θα είναι να προσέχουν οι νεαροί παίκτες της Κ-20 και των ακαδημιών, να μάθουν οτι ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα την Ξ Α Ν Θ Η και είναι τιμή τους αυτό και θα πρέπει να το σέβονται. Οι προπονητές τους και οι διοικούντες καλό θα είναι να τους το μάθουν αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη".

Όπως ήταν φυσιολογικό, η κυριακάτικη ανακοίνωση των XanthiFans προκάλεσε αναστάτωση. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο ίδιος σύνδεσμος το μεσημέρι της Δευτέρας προχώρησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

"Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των Κ-20, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Η ανακοίνωση μας δεν έχει σκοπό την τρομοκράτηση και ούτε την οποιαδήποτε τιμωρία των παιχτών. Αναγνωρίζουμε το νεαρό της ηλικίας τους καθώς επίσης ότι δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα το διάστημα που είναι στην ομάδα και ότι ο ένας μάλιστα είναι και αρχηγός της.

Απλά πρέπει όλοι μας (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) να καταλάβουμε πως η ΞΑΝΘΗ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα και αξίζει τον σεβασμό και την αγάπη μας".