ΠΑΣ Γιάννινα: Διαψεύδει την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ίλιτς

ΠΑΣ Γιάννινα: Διαψεύδει την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ίλιτς

Ο Μπράνα Ίλιτς διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σέρβος επιθετικός, μιλώντας στο sport-fm.gr, τόνισε πως όσα γράφτηκαν δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα καθώς στη συζήτηση που είχε με την διοίκηση υπήρξε διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπράνα Ίλιτς στο sport-fm.gr:

Για το αν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ: «Ναι είμαι ενήμερος από το πρωί. Τα διάβασα όμως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Είχαμε όντως μία συνάντηση με τη διοίκηση. Βάλαμε τα δεδομένα κάτω, όμως δεν είμαστε κοντά κι έτσι πλέον δεν είναι η πρόθεσή μου να συνεχίσω στον ΠΑΣ».

Για το αν του είναι δύσκολο να φύγει από την ομάδα: «Η αλήθεια είναι πως πέρασα τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια στα Γιάννενα. Δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο, όμως πλέον είμαι 31χρονών και δεν γίνεται να μην κοιτάζω το μέλλον μου».

Για το αν έχει προτάσεις κι αν έχει προτίμηση ανάμεσα σε Ελλάδα ή εξωτερικό: «Έχουμε μιλήσει με μερικές ομάδες. Στην Ελλάδα είμαι αρκετά χρόνια εδώ και η αλήθεια είναι πως μου αρέσει πολύ. Δεν θα έλεγα λοιπόν ότι έχω πρόβλημα αν παραμείνω στην Ελλάδα ή η επόμενη ομάδα μου είναι από το εξωτερικό. Στην παρούσα φάση αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρω μια ομάδα που να με καλύπτει».