Τζημόπουλος: «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη Νέα Ζηλανδία»

Τζημόπουλος: «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη Νέα Ζηλανδία»

Ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος δήλωσε περήφανος που αγωνίζεται με τη φανέλα της Νέας Ζηλανδίας και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για την επίτευξη των στόχων της Εθνικής του ομάδας,

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, λίγες μέρες μετά το παρθενικό του γκολ με ο εθνόσημο, απέναντι στα νησιά Φίτζι έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Νέας Ζηλανδίας και μίλησε για την αγάπη που έχει και τα αισθήματα που «τρέφει» για τη Νέα Ζηλανδία η οποία έδωσε καλή ποιότητα ζωής στην οικογένεια του:

«Η Νέα Ζηλανδία προσφερε σπίτι και δουλειά στους παππούδες μου, και τους έδωσε καλή ποιότητα ζωής. Είμαι περήφανος γι' αυτό και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τη χώρα. Θέλω να ανταποδώσω ως ένα ευχαριστώ γι' αυτά που πρόσφερε η Νέα Ζηλανδία στους παππούδες και τη μητέρα μου, και παίζοντας ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος να το κάνω.Ήρθε κάπως αργά, και δεν το περίμενα ότι θα γινόμουν διεθνής», ανέφερε και συνέχισε: «Και είμαι χαρούμενος που έγινε και είναι μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Σε ερώτηση για το γκολ που πέτυχε κόντρα στα Φίτζι τόνισε:

«Ήταν το πρώτο μου διεθνές γκολ και ήταν σπουδαία εμπειρία. Συνήθως σκοράρω δύο με τρία γκολ τη σεζόν που δεν είναι κακο στατιστικό για αμυντικό».