Θρήνος στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο

Θρήνος στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο

Θρήνος και θλίψη στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τα ξημερώματα της Παρασκευής δύο όταν δυο νεαρά παιδιά, ο Θόδωρος Γεωργιάδης, τερματοφύλακας της Δόξας Λιθοτόπου και ο φίλος του Δημήτρης Μαυρίδης, σκοτώθηκαν σε δυστύχημα που έγινε στον Λευκώνα.

Το μοιραίο έγινε όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο νεαροί, ηλικίας 21 και 20 ετών αντίστοιχα, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία του σπάζοντας τις προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σε ένα δέντρο και ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος. Άνδρες της Τροχαίας Σερρών που έφτασαν γρήγορα στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή, ενώ οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών δυσκολεύτηκαν αρκετή ώρα για τον απεγκλωβισμό των δύο νεαρών.

Τα ασθενοφόρα που έφτασαν στο σημείο μετέφεραν τους δύο άτυχους νέους στο Νοσοκομείο Σερρών, όμως ήταν ήδη πολύ αργά αφού είχαν χάσει τη μάχη με τη ζωή. Συγκλονισμένοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν πως έγινε το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δυο νέοι μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Ο Θόδωρος Γεωργιάδης, αδερφός του Σάββα που έχει αγωνιστεί σε πολλές επίσης ομάδες (Πήγασος, Νέοι Ολυμπιακού, Νέοι ΠΑΟΚ, Δόξα Δράμας, Eθνικό Σηροκάστρου, FC Serres, Επισκοπή) είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στον Πανσερραϊκό αγωνιζόμενος στην ομάδα Νέων, ενώ φέτος σπούδαζε και στο τμήμα Αθλητικής Δημοσιογραφίας στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σερρών και το... τελευταίο του ρεπορτάζ ήταν ο θάνατος του.

Πηγή: serresport.gr