Αγροτικός Αστέρας: Συνεχίζει με Γεωργιάδη

Αγροτικός Αστέρας: Συνεχίζει με Γεωργιάδη

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία με τον Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα πλέον την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας.

Ο 36χρονος προπονητής επιφορτίστηκε με υπηρεσιακά καθήκοντα στις 14/2/2016, οδηγώντας έκτοτε την ομάδα σε σταθερά ανοδική πορεία, με έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε 15 αγώνες πρωταθλήματος.
Επιπλέον, στο διάστημα αυτό ο Αγροτικός Αστέρας συνδύασε εντυπωσιακά την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών με θεαματικές νίκες απέναντι σε πρωτοπόρους της βαθμολογίας, όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης και η Κέρκυρα.

«Νιώθω χαρά και τιμή που εισπράττω την εμπιστοσύνη του Προέδρου, του κ. Θεοδωρίδη, και του Γενικού Διευθυντή, του κ. Στολτίδη. Μαζί αναλάβαμε πριν από μερικούς μήνες την αποστολή για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας και πετύχαμε με συλλογική δουλειά σημαντικά αποτελέσματα. Πλέον, ο σχεδιασμός και η δουλειά συνεχίζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τις ίδιες αρχές, το ίδιο πνεύμα αφοσίωσης στο σύλλογο και πάντα με απόλυτη συνεργασία μεταξύ μας», δήλωσε στο agrotikosasterasfc.gr ο κ. Γεωργιάδης.