Πανσερραϊκός: Παίρνει πρωτοβουλίες ο Κοράκης

Πανσερραϊκός: Παίρνει πρωτοβουλίες ο Κοράκης

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο με Αμερικανούς και Γερμανούς αντίστοιχα, για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, η υπόθεση της διοίκησης των "λιονταριών" παραμένει σε σερραϊκά χέρια.

Ο Χρήστος Κοράκης με δηλώσεις του έχει αφήσει να εννοηθεί σε όλους τους τόνους πως είναι διατεθειμένος να βγει μπροστά και να ηγηθεί αρχικά της προσπάθειας να στηθεί η ομάδα της επόμενης χρονιάς και παράλληλα να μπορέσει να βρει και ακόμη κάποιον-ους συμπαίκτες.

Έτσι και αλλιώς ο Σερραίος επιχειρηματίας έχει το υψηλότερο ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ, μετά τον Λευτέρη Ανδρέου, με 24,44% και εν αντιθέσει με την πλειοψηφία των υπολοίπων έχει διάθεση να ασχοληθεί και να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας. Ας μη ξεχνάμε άλλωστε πως οι Παναγιώτης Χαλκίδης και Δημήτρης Καμήλαλης έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεση να πάψουν να ασχολούνται, ενώ ανεπισήμως το ίδιο ισχύει και για τον Λευτέρη Ανδρέου ο οποίος δείχνει απογοητευμένος από τα όσα έζησε στην πρώτη χρονιά ενασχόλησης του με την διοίκηση σε μία επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει πως ακριβώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση στον Πανσερραϊκό σε διοικητικό επίπεδο, ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιο θα είναι το νέο Δ.Σ που θα αναλάβει να "τρέξει" την ομάδα, καθώς ο χρόνος κυλά και κάποια θέματα πρέπει να λυθούν άμεσα.