Βύζας Μεγάρων: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Βύζας Μεγάρων: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Βύζαντα Μεγάρων, μετά την εκλογή του την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, την Παρασκευή 11 Ιουνίου όπου οι εκλεγέντες 15 σύμβουλοι ανέδειξαν το προεδρείο.

Πρόεδρος: Λεωνίδας Νικολάου
Α΄ Αντιπρόεδρος: Γιάννης Χριστόπουλος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Κώστας Οικονομόπουλος
Γενική Γραμματέας: Σμαρώ Δεμερτζή
Ταμίας: Θωμάς Βαλτάς
Γενικός Αρχηγός Ακαδημιών: Κώστας Κουφής
Μέλη
Γιώργος Αλμπάνης, Κώστας Κουφής, Βαγγέλης Τσικαλάς, Χαράλαμπος Γκίνης, Γιάννης Μωραΐτης. Θεοφανία Κασίμη, Βαγγέλης Δρυμούσης, Σωτήρης Κοροπούλης;, Σεραφείμ Κουφής και Μελέτης Σταμέλος

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Λεωνίδας Νικολάου, μετά το τέλος των διαδικασιών δήλωσε:
«Πάμε την ομάδα σε νέο ξεκίνημα με βασικό κορμό τα παιδιά της ακαδημίας από το 2000 και παλαιότερα αλλά και με άλλα παιδιά από τα Μέγαρα.
Εμπλουτίζουμε την ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από άλλες περιοχές οι οποίοι στο περιβάλλον του Βύζαντα θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους.
Με ορίζοντα τριετίας προγραμματίζουμε στην φετινή περίοδο να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο με νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.
Να κάνουμε αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία και με την βοήθεια την οποία αναμένουμε από τον Δήμο Μεγαρέων όπως μας διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος ότι θα επισκευαστεί το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου με προσθήκη τελευταίας γενιάς πλαστικού τάπητα, τον επόμενο χρόνο ο Βύζας θα αγωνίζεται στην φυσική του έδρα. Τότε θα είμαστε σε θέση να επιδιώξουμε την άνοδο.
Στο εξής η ομάδα θα βασίζεται σε παίκτες οι οποίοι θα προέρχονται από τα σπλάχνα της».