Δεν σκέφτονται για έφεση στην ΑΕΚ

Δεν σκέφτονται για έφεση στην ΑΕΚ

Παρά τη «βαριά καμπάνα» της ΕΠΟ...στην ΑΕΚ φαίνεται ότι δε θα χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα της έφεσης, το οποίο λήγει το μεσημέρι της Δευτέρας (27/01).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας η «Ένωση» τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ, αφαίρεση τριών βαθμών, ενώ δυο παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν αλλάξει σελίδα στην ιστορία τους, γνωρίζοντας ότι για να ανέβουν επίπεδο πρέπει να πορευτούν με εποικοδομητκά και σταθερά βήματα. Όπως όλα δείχνουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ δε θα πάνε κόντρα στην εν λόγω απόφαση. Παράλληλα θέλουν να αποδείξουν προς πάσης φύσεως κατεύθυνση, ότι αν υπάρχει πίστη, η ομάδα θα ξεπεράσει τα προβλήματα της.

Όπως και να έχει οι -3 δεν επηρεάζουν το σύλλογο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να φτάσουν στο σημείο να αντιδράσουν, μπλέκοντας σε νέες περιπέτειες. Άλλωστε προπορεύονται 7 ολόκληρους βαθμούς από το δεύτερο Ηρόδοτο, έχοντας συνολικά 32 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια όπου οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα μείνουν κλειστές για το κοινό, είναι αυτά με Μανδραϊκό και ΑΟ Περιστερίου.