Αντωνίου: «Δεν χρειάζονται λόγια παρά μόνο σκληρή δουλειά»

Αντωνίου: «Δεν χρειάζονται λόγια παρά μόνο σκληρή δουλειά»

Ο Σωτήρης Αντωνίου έδωσε το σύνθημα εν όψει της πρώτης προπόνησης της ΑΕ Σπάρτη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/8) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται εδώ και εβδομάδες στην πρωτεύουσα της Λακωνίας προκειμένου να ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για να είναι όλα πανέτοιμα για την επίσημη «πρώτη». Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νέα πρόκληση που λέγεται... Football League και με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ έδειξε τις διαθέσεις του.


«Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας, που έχει οργανωθεί κατάλληλα για τις απαιτήσεις της νέας χρονιάς. Ο στόχος ο δικός μου αλλά και των συνεργατών μου είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας αλλά και ελκυστικής στον τρόπο παιχνιδιού της και με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια τώρα παρά μόνο σκληρή δουλειά» ανέφερε σχετικά ο Έλληνας τεχνικός.


Ο Σωτήρης Αντωνίου θα πλαισιώνεται και φέτος με προπονητές και ανθρώπους, αναγνωρισμένους ο καθένας στο χώρο του και με μεγάλη δίψα για διακρίσεις. Πέρα από τον γενικό αρχηγό Θύμιο Σταυρόπουλο, τον γυμναστή Χαράλαμπο Παναγούλη, τον φυσικοθεραπευτή Χάρη Βελδέκη, τον φροντιστή Νίκο Κουράκο και τον ιατρό Μάριο Τζωρτζάκη, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα απαρτίζουν επίσης οι βοηθός προπονητή Πέτρος Στόϊλας, προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Καρατασάκης και φυσιοθεραπευτής Θοδωρής Κατσίχτης.