ΑΕ Σπάρτη: Σε ισχύ τα νέα εισιτήρια διαρκείας

ΑΕ Σπάρτη: Σε ισχύ τα νέα εισιτήρια διαρκείας

Η ΑΕ Σπάρτη αποκαλύπτεται το Σάββατο μπροστά στο κοινό της, υποδεχόμενη τον Πανελευσινιακό σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Το αυριανό ματς σηματοδοτεί την έναρξη της νέας εποχής της «Βασίλισσας» στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η αναμέτρηση με τους «σταχυοφόρους» αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σωτήρη Αντωνίου προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το υπάρχον ρόστερ.

Για το ματς με τον Πανελευσινιακό θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, όπως ενημέρωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ενώ η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 16:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως στον φιλικό αγώνα του Σαββάτου (13/8, 17:30), στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, θα ισχύσουν κανονικά τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 16:00».