Γκαλίτσιος: «Σκληρή δουλειά για ένα απαιτητικό πρωτάθλημα»

Γκαλίτσιος: «Σκληρή δουλειά για ένα απαιτητικό πρωτάθλημα»

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕ Σπάρτη για να παραβρεθεί στο φιλικό της Τετάρτης (24/8, 18:15) με τον Ατρόμητο, έκανε ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας» μίλησε την Τρίτη (23/8) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, η οποία ανακοίνωσε και την τιμή των εισιτηρίων του αγώνα με τους Περιστεριώτες (10 ευρώ).

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν, που θα μας βρει στο πρωτάθλημα της Football League. Δουλεύουμε σκληρά, σε καθημερινή βάση, με το τεχνικό επιτελείο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα όπως το φετινό. Ακολουθεί αύριο ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ατρόμητου, που κατά την άποψη μου είναι μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας δώσει ώθηση και με την βοήθεια του να φτάσουμε σε νέες επιτυχίες στο μέλλον» ανέφερε σχετικά ο Γκαλίτσιος.

Η γενική είσοδος για την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/8, 18:15) έχει οριστεί στα 10€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 17:00. Παράλληλα η ΠΑΕ υπενθύμισε πως τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν ισχύουν κανονικά και πως οι κάτοχοι τους θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.