ΑΕ Σπάρτη: Το χορηγικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2016-2017

ΑΕ Σπάρτη: Το χορηγικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2016-2017

Η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη ανακοίνωσε το χορηγικό της πρόγραμμα ενόψει της νέας σεζόν, που θα την βρει στα «σαλόνια» των επαγγελματικών κατηγοριών.

Οι Σπαρτιάτες προσφέρουν τη δυνατότητα προβολής, διαφήμισης και επικοινωνίας για τις συνεργαζόμενες με την ΠΑΕ επιχειρήσεις – χορηγούς και εγγυώνται να προσφέρουν μοναδικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους επιχειρηματίες, καλύπτοντας τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε εταιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η άνοδος της ΑΕ Σπάρτη στις επαγγελματικές κατηγορίες και η συμμετοχή της στο Κύπελλο Ελλάδας είναι γεγονός! Οι προσπάθειες τόσων ετών ευοδώθηκαν και το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

Η παρουσία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ στα «σαλόνια» της Football League, δημιουργεί μοναδικές ευκαιρίες προβολής, διαφήμισης & επικοινωνίας για τις συνεργαζόμενες με την ΠΑΕ επιχειρήσεις – χορηγούς.

Στόχος του νέου Χορηγικού Προγράμματος της ΑΕ Σπάρτη είναι να δημιουργήσει μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις με τοπικές και εθνικές επιχειρήσεις, οι οποίες είναι έτοιμες να εξερευνήσουν και να εκμεταλλευθούν τις τεράστιες διαφημιστικές ευκαιρίες που προσφέρουν η εικόνα & το brand της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ.

Για την ΑΕ Σπάρτη οι επιχειρήσεις - χορηγοί δεν είναι απλά πελάτες, είναι στρατηγικοί συνεργάτες με τους οποίους δημιουργούμε παράλληλες επαγγελματικές σχέσεις προς όφελος και των δυο πλευρών. Μέσω του χορηγικού προγράμματος στοχεύουμε στην υλοποίηση των στόχων των συνεργατών μας καθώς ταυτόχρονα θα αναδεικνύουμε την άξια της χορηγικής τους επένδυσης.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους χορηγικούς επενδυτές της και ευελπιστεί με το νέο της Χορηγικό Πρόγραμμα, για την περίοδο 2016-2017, να καλύψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η υψηλή τηλεθέαση μέσω των μεταδόσεων των αναμετρήσεων στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης καθώς επίσης και τα Μέσα προβολής που διαθέτει η ομάδα, αλλά παράλληλα και η αθρόα προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο καθιστούν την ΑΕ Σπάρτη ως έναν εξαιρετικά δυνατό φορέα προβολής των επιχειρήσεων της πόλης και του νομού, πανελλαδικώς.
Τα πακέτα χορηγιών είναι πλήρως δυναμικά παρέχοντας ένα ευρύ πεδίο διαφημιστικού χώρου και επιλογών οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν στις μοναδικές ανάγκες της επιχείρησης χορηγού.

Η οικονομική κρίση που επικρατεί, μοιραία έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο και η ΑΕ Σπάρτη αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση όπως και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Παραμένει όμως πιστή στη φιλοσοφία της να παρέχει την δυνατότητα προβολής στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ενώ το ευέλικτο χορηγικό πρόγραμμα της ΠΑΕ δίνει την δυνατότητα προβολής σε επιχειρήσεις ακόμα και με την μορφή ανταποδοτικής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε το νέο πρόγραμμα χορηγιών, το οποίο μπορείτε να δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο

https://prezi.com/rdxopjl4kq4n/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share

Ελάτε κι εσείς στον δικό μας μαγευτικό κόσμο και εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά προνόμια συνεργασίας με την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ. Η στήριξη της ομάδας από τους χορηγούς-υποστηρικτές της είναι απαραίτητη. Σας θέλουμε δίπλα μας! Σας θέλουμε κοντά μας!'