ΑΕ Σπάρτη: Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο!

ΑΕ Σπάρτη: Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο!

Καρφίτσα δεν θα πέφτει την Κυριακή (4/9, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης όπου οι Πρωταθλητές θα υποδεχτούν τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση.

Πανέτοιμη δηλώνει η ΑΕ Σπάρτη για το μεγάλο –φιλικό- πελοποννησιακό ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης. Η «Βασίλισσα» θα φιλοξενήσει τους Αρκάδες στο πέμπτο, στη σειρά, φιλικό παιχνίδι της και ο Σωτήρης Αντωνίου αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα μιας και έχει στη διάθεση του την πλειοψηφία των παικτών. Μοναδικός απών θα είναι ο Αρσενίεβιτς, που βρίσκεται στην Σερβία για το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του τρίτου του παιδιού.

Η προετοιμασία για την αυριανή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε σήμερα, με μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Αμυκλών. Μετά το τέλος αυτής ο γενικός αρχηγός της ομάδας Θύμιος Σταυρόπουλος μίλησε στο spartafc.gr και απεύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης και της Λακωνίας:


«Η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί μια πολύ δυνατή δοκιμασία. Εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Περιμένουμε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» και πιστεύουμε ότι θα απολαύσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι».