ΑΕ Σπάρτη: Συλλυπητήρια ανακοίνωση και συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς

ΑΕ Σπάρτη: Συλλυπητήρια ανακοίνωση και συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς

Η ομάδα της Λακωνίας δεν ξέχασε τον συνάνθρωπο από τον Δήμο Ευρώτα που έχασε τη ζωή του από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την περιοχή ενώ εξέφρασε τη συμπαράσταση της στους πληγέντες που είδαν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται από το μένος της νεροποντής.

Ο νομός δοκιμάστηκε σκληρά από τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην ευρύτερη περιοχή τις προηγούμενες μέρες, οι οποίες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε κατοικίες και μαγαζιά, ενώ πολλοί άνθρωποι εγκλωβίστηκαν ανάμεσα σε τόνους λάσπη για ώρες μέχρι να επέμβουν τα σωστικά συνεργεία. Η ΑΕ Σπάρτη, έχοντας αποδείξει την ευαισθησία της σε πολλά θέματα και κυρίως μη αγωνιστικά, συλλυπήθηκε τους οικείους του κατοίκου από τον Δήμο Ευρώτα που έχασε τη ζωή του ενώ ευχήθηκε κουράγιο σε όλους τους Σπαρτιάτες και τους Λάκωνες που αντιμετωπίζουν καταστροφές στις περιούσιες τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Συλλυπητήρια στους οικείους του συνανθρώπου μας από τον Δήμο Ευρώτα που έχασε τη ζωή του από την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε το νομό. Κουράγιο σε όλους τους Σπαρτιάτες και τους Λάκωνες που αντιμετωπίζουν καταστροφές στις περιουσίες τους».